KonsulentKundespecifikke løsninger og rådgivning

image

Konsulentbistand og IT-support

ITJ Consult tilbyder konsulentbistand og IT-support indenfor et bredt spektrum af områder, bl.a. PC-support, netværksopsætning, IT-sikkerhed og meget mere. ITJ Consult har det som mission, at bistå og hjælpe brugeren til at forstå evt. problemstillinger og træffe et oplyst valg. Ærlighed, langsigtede løsninger og helhed er kerneværdier for ITJ Consult i alle henseender, hvad end du er privatbruger med IT-problemer i hjemmet eller en virksomhed med behov for rådgivning om IT-sikkerhed.


PC-løsninger

ITJ Consult tilbyder en bred palette af PC-løsninger til hjemmet og kontoret i form af bærbare og stationære computere, samt relateret udstyr og software. PC-løsninger fra ITJ Consult præ-konfigureres til dine specifikke behov, og er dermed uden løse ender for dig som bruger.

image

image

Server- og netværksløsninger

ITJ Consult leverer server- og netværksløsninger til mindre virksomheder med et skarpt fokus på energieffektivitet, sikkerhed og langsigtet holdbarhed. ITJ Consult kan bl.a. tilbyde OPNsense firewall-løsninger og OpenZFS storage-løsninger præ-konfigureret på hardware af høj kvalitet. Hardware-løsninger kan evt. kombineres med løbende konsulentbistand for regelmæssig vedligeholdelse og support.