ReferencerHvad siger kunderne?

image

Salomonsson Arkitekter

“ITJ Consult har igennem flere år været ansvarlig for datalagring, backup, netværksdrift og sikkerhed hos Salomonsson Arkitekter.

Vores systemer har fungeret optimalt, og ved sjældne problemer har vi nemt og hurtigt fået det løst.

Man er ikke et sekund i tvivl om, at her møder man både faglig kompetence og personligt engagement i faget.

Overordnet set har vi været helt igennem tilfredse med ydelserne fra ITJ Consult, som har været utroligt vigtige i den daglige drift.

I særdeleshed har den hurtige responstid og vilje til at løse problemer været nøgleelementer for os. Dette har bidraget med meget ro i sindet, da vi hurtigt har kunnet få en kompetent håndsrækning ved eventuelle IT-problemer.”

– Niels Salomonsson, arkitekt


image

Niels Præstkær ApS

“Som selvstændig i en lille virksomhed skal man have mange kasketter på.

Det har derfor været en stor lettelse, igennem flere år, at have ITJ Consult til at håndterere de EDB-udfordringer vi har.

Såvel i forhold til netværk, backup, systemopsætning og vedligeholdelse, samt levering af server og nye PCer og meget mere, så har ITJ Consult stået for dette og fået det løst til vores fulde tilfredshed.”

– Niels Præstkær, murermester og byggetekniker


image

Asger Stage, fotograf

“Som fotograf og klipper, med store krævende opgaver for nationale og internationale brands og medieselskaber, er en pålidelig og kraftfuld workstation alfa-omega i mit erhverv.

Da min gamle PC fra Dell begyndte at stå af, efter alt for kort tid, spurgte jeg rundt i netværket om hvad løsningen skulle være fremadrettet og jeg fik jeg anbefalet ITJ Consult.

Jeg fik leveret en stationær med maksimal performance og levetid fra bunden af, som sparker røv på alle de krævende programmer mit workflow kræver.

Prisen var mere end fair, og serviceniveauet var lig noget jeg aldrig har oplevet lignende. Ingen tvivl om, at her er IT-faget ikke bare et job, det er en lidenskab!

Jeg giver mine varmeste anbefalinger.”


image

Jonas Risvig, filminstruktør

“Jeg åbnede min PC her til morgen og tænkte, hold kæft hvor kører det hele bare godt. Sidder og klipper nogle store tunge projekter- og alt kører simpelthen upåklageligt.”